‘Ik wil beter belastbaar worden.

‘Ik wil effectief en resultaatgericht trainen op geleide van mijn eigen belastbaarheid.’

‘Ik wil sportspecifieke vaardigheden verbeteren

‘Ik wil kennis opdoen over training en het bewegingsapparaat?’

Training

Tijdens de training belasten we het lichaam functioneel. Dit wil zeggen dat we het op dezelfde manier belasten als we in het dagelijks leven doen. We maken gebruik van losse materialen en het eigen lichaamsgewicht zodat je naast kracht ook je coördinatie, stabiliteit, mobiliteit en flexibiliteit aanspreekt.

De inhoud van de training is elke keer vernieuwend en op jou persoonlijk afgestemd. Je weet dus nooit van tevoren wat je te wachten staat!

Meten is weten! We meten zowel voor als tijdens de training jouw belastbaarheid. Hierdoor train je op de vorm van de dag en op jouw niveau. We halen op deze manier het maximale uit elke training!

De trainingen worden verzorgd bij jou thuis, op locatie of in de buitenlucht (Molenvliet wijkpark of Brediusbos te Woerden). Dit doen we in privé-, duo- of groepsverband. 

Het begint met een goede basis…

 

Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. Dit houdt in dat meerdere structuren invloed hebben op de houding en de bewegingsvrijheid. De lengte van de spier, maar ook het bindweefsel (wat ons als een flexibel geheel aan elkaar verbindt) heeft hier een grote rol in. Het is belangrijk om hier bij stil te staan en te bepalen op welk niveau er invloed uitgeoefend moet worden om een beter beweegpatroon te realiseren. Als dit niet gedaan wordt dan ga je compenseren. Je traint niet effectief en de kans op blessures is aanwezig.

Het is belangrijk om de focus te leggen op een goede basis en de vaardigheden te verbeteren die voor jou persoonlijk van belang zijn om je doelstelling te behalen.

Kennis is macht!

 

Het overdragen van kennis vind ik een belangrijk onderdeel van mijn werk. Kennis is macht, daar ben ik van overtuigd! Als je je bewust bent waarom een bepaalde oefening gedaan wordt, zal de uitvoering beter gaan en je meer resultaat behalen. Het zelfvertrouwen neemt toe, je leert je lichaam steeds beter kennen.

  • _BNL7579
  • _BNL8157
  • _BNL8324
_BNL8378

Voor wie?

De trainingen zijn van meerwaarde voor jou als je…

Wilt gaan beginnen met sporten.

Meer uit jezelf wilt halen.

Wilt trainen op geleide van jouw persoonlijke belastbaarheid.

Wilt trainen met fysieke beperkingen of blessures.

Je lichaam beter wilt leren kennen.

Kennis wilt opdoen omtrent training en het bewegingsapparaat.

Traint voor een hardloopwedstrijd, triatlon, wielertocht of een andere sport en daarvoor sportspecifieke kracht- of mobiliteitstraining wilt doen.

Kies voor maatwerk en train op de vorm van de dag. Ik help je graag om je doelstelling te behalen!