Ervaringen

Ervaringen

Zij gingen je voor:

“Ik liep geruime tijd met rugklachten, gek werd ik ervan. Op aanbeveling van een kennis ben ik in contact gekomen met Michael. Dat had ik eerder moeten doen! Michael analyseert nauwkeurig en geeft aan waar ik op moet letten. Niet alleen tijdens het trainen maar ook daarbuiten. Ik kon veel meer dan ik dacht en was in korte tijd van mijn rugklachten af. Ik weet dat het lichaam moeilijk in elkaar zit maar Michael kan het allemaal op een begrijpelijke manier uitleggen. Dat is een verrijking, helemaal als iemand twee stappen verder durft te denken.”

Gert

Rugklachten

“Ik heb contact opgenomen met Michael omdat ik mijn hardloopprestaties wilde verbeteren. Hoewel ik al enkele jaren hardloop, kon ik volgens Michael winst behalen door aan mijn houding te werken. We zijn gericht oefeningen gaan doen om het lichaam beter in balans te brengen. Daarnaast hebben we specifieke oefenvormen gedaan voor het hardlopen. Ik heb Michael ervaren als iemand die enthousiast en betrokken is, en veel kennis heeft. Hij heeft me geholpen om mijn hardlooptrainingen en mijn loophouding te verbeteren. Ik ervaar sindsdien veel meer plezier in mijn trainingen en mijn prestaties zijn enorm vooruit gegaan!”

Liesbeth

Sportspecifieke vaardigheden verbeteren

“In aanloop naar mijn operatie heb ik getraind bij Michael. Ik wilde goed voorbereid de operatie in gaan zodat ik erna beter zou herstellen. We hebben gericht getraind door de spieren die belangrijk voor mij waren sterker te maken. Elke training heeft hij mij verrast met nieuwe oefeningen, de variatie was erg leuk! Je voelt echt dat je wat gedaan hebt. Na het fysiotherapie traject heb ik mij opnieuw bij Michael gemeld. De trainingen sluiten voor mij naadloos aan. Michael werkt vanuit passie, dat merk je al snel genoeg als je met hem praat.

Dirk

Voorbereiding op de operatie